Noutăţi

O nouă confirmare pentru Dark Bombastic Evening

Festivalul underground Dark Bombastic Evening și-a îmbogățit afișul astăzi prin anunțarea unei noi formații participante la acest eveniment. Grupul londonez Five The Hierophant va susține un recital la ediția cu numărul 9, ce se va desfășura în luna august.

Muzica trupei britanice Five The Hierophant este exclusiv instrumentală, integrând în mod armonios influențe de doom metal, jazz sau post metal, marcate de intensitatea și atmosfera întunecată caracteristică pieselor black metal. Cunoscuți publicului român datorită melodiei Queen Over Phlegethon care a marcat pauzele dintre concertele ediției din 2017 a DBE, rămânând în mintea multor participanți, artiștii promit să ofere un spectacol impresionant prin intensitate și originalitate, în concordanță cu conceptul și ideile promovate de festival.

DBE 9 – O Nouă Reverie se va desfășura între 15 și 18 august 2018, în spațiile RYMA ale cetății Alba Carolina din Alba Iulia. Prețul unui bilet este de 300 de lei, acestea putând fi achiziționate în pre-sale fie din HASH Bar, fie de pe site-ul Eventbook.

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...