Noutăţi

O noapte vaporoasă de trip-hop cu Elsiane în Timișoara

Sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 23.30 iubitorii de trip-hop sunt invitați în Capcana (ex Daos) la concertul eveniment at trupei canadiene Elsiane, care cântă pentru a doua oară în Timișoara.

Puțin din Portishead, puțin din Tricky, cam astfel s-ar descrie sunetul celor de la Elsiane, grupul canadian format din cei 2 muzicieni Elsieanne Caplette și Stephane Sotto. Sensibilitatea muzicală Elsiane e incontestabilă, având influențe de jazz, rock, muzică electronică și world music, la care se adaugă stilul trip-hop marca Massive Attack. Cu toate acestea unicitatea muzicii lor nu întârzie să se facă resimțită cu fiecare concert.

Primul album intitulat Hybrid lansat în 2007 în Canada a fost foarte bine primit de public. Melodiile vaporoase, vocea puternică a Elsieannei și efectele vizuale umplu scena fiecărui concert. A urmat al doilea album Mechanics of Emotion în 2012, cu ocazia căruia concertele s-au extins și în afara continentului natal. Cel mai recent album al trupei numit Death of the artist a fost lansat la începutul lui 2017, ocazie pentru care Elsiane au fost prezenți pentru prima dată în Timișoara, în toamna lui 2017 în fostul club Daos.

Spectacolul trupei Elsiane de sâmbăta 24 noiembrie din Capcana va fi precedat de concertul punk Ska-nk și Monokrom.

Acces concert Elsiane: 20 lei

Acces concert punk + concert Elsiane: 35 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/319225751999145/.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...