Diverse

O noapte de folk-rock cu Florin Stefan și Magda Puskas în Manufactura

Primul concert din 2019 aduce pe scena din Manufactura muzicieni cunoscuți din lumea folk-ului și rock-ului românesc, Florin Stefan de la Semnal M si interpreta și compozitoarea Magda Puskas, alături de invitați speciali: tobosarul Marcel Moldovan din trupa lui Smiley și chitaristul Rares Suciu, sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 20.00.

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, un concert aparte format din trei părți, într-o maniera acustică cunoscută de iubitorii muzicii folk din țară. Aritiștii invitați vor încântă publicul cu binecunoscutele cântece La o cană cu vin, Taina, Totuși Iubirea, cântate de Magda Puskas alături de Florin Ștefan, muzician rock cunoscut din trupa Semnal M.

Alături de reprezentația rock cu chitara Gibson Les Paul, invitații speciali vor aduce pe scenă instrumente celebre din istoria omenirii: Naiul zeului Pan și Lira regelui David, și binecunoscutele hituri ale lui Iuliu Merca Desculț în iarbă, sau La fereastra ta.

Această manieră muzicală de folk-rock puțin întâlnită în prezent are menirea de a uni sufletele oamenilor în muzică și poezie dincolo de vârste și generații.

Intrare concert: 20 lei

Rezervări la telefon: 0722 892 356

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/737532569934501/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!