Noutăţi

Noi nume confirmate la Rockstadt Extreme Fest

SUFFOCATION, FIT FOR AN AUTOPSY şi TEETHGRINDER sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov.

rockstadt
Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibile mai jos.
reamintim actualul presale de 230 de lei este disponibil până în data de 2 februarie, inclusiv. La fel ca şi precedentele ediţii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.
Puţine trupe pot fi creditate pentru consolidarea unei moşteniri, însă legendarul grup SUFFOCATION a făcut întocmai acest lucru. Timp de 27 de ani Suffocation au creat muzica ce a devenit chiar standardul genului extrem. Suffocation reprezintă fuziunea compoziţiei tehnice, a brutalităţii fără precedent şi a groove-ului ce nu a fost niciodată duplicat. Albume monument precum Effigy of the Forgotten, Pierced From Within şi Despise The Sun au influenţat talentele muzicale de astăzi, iar Suffocation rămâne una din cele mai marcante nume din istoria muzicii metal.
Tocmai din New Jersey, FIT FOR AN AUTOPSY ajung pentru prima oară în România, trupa formată în 2008 şi cu trei albume la activ, FFAA este unul din cele mai importante nume deathcore ale scenei contemporane, recent lansând un album split, The Depression Sessions, alături de Thy Art Is Murder şi The Accacia Străin şi concertând în toată lumea alături de Whitechapel, Suicide Silence, Emmure sau Carnifex. Sound-ul trupei îmbină mizantropia lirică cu anihilarea sonică totală, oferind ascultătorului un asalt atât psihic cât şi fonic.
Din Olanda, acesasta unitate grindgore în stilul Nasum, Converge sau Aborted, TEETHGRINDER a luat naştere în 2013 şi a concertat pe întreg mapamondul alături de nume The Dillinger Escape Plan, Terrorizer, Vader sau Napalm Death. Îmbinând furia grindcore cu muzică black şi death metal, totul prezentat într-o manieră ‘crust’, Teethgrinder devine un excelent asalt fonic.
Până în acest moment au fost confirmaţi OPETH, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, SUFFOCATION, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, FIT FOR AN AUTOPSY, WOLFHEART, IXXI, TEETHGRINDER, NECROVILE, ANIME TORMENT şi ZOMBIE ATTACK.
Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, în limita timpului impus de managementul formaţiilor.
Preţul abonamentelor este următorul:
190 lei = 16.09 – 16.11.2016
230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017
270 lei = 2.02 – 09.07.2017
300 lei = 10.07.2017 şi pe toată durata festivalului
Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în punctele de vânzare deja cunoscute: Reţeaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţia în sistem internaţional, biletele pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a festivalului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...