Noutăţi

Novembre, ISOLE şi Shores of Null live în Club Quantic

Luni, 12 septembrie 2016, în Club Quantic – Intrarea Grozăveşti.

Formaţia italiană NOVEMBRE revine în România, la o distanţă de 10 ani de la ultimul concert susţinut în ţară, în luna septembrie, unde va susţine două concerte la Bucureşti în Club Quantic, pe 12 septembrie respectiv 13 septembrie la Cluj Napoca.

novembre
NOVEMBRE îşi vor promova cel mai nou material de studio, „URSA” în cadrul acestui concerte, album ce a fost lansat de către casa de discuri „Peaceville Records”.

Albumul a fost lansat la 9 ani distanţă de ultimul lor material „The Blue”.

În 2016 trupa îi are în lineup pe Carmelo Orlando, Massimiliano Pagliuso, Fabio Fraschini şi David Folchitto.

Alături de aceştia atât la Bucureşti cât şi la Cluj Napoca vor ajunge suedezii de la ISOLE şi italienii de la Shores of Null.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1764514213778906/

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro dar şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară, dar şi la Hard Rock Cafe Bucureşti şi Berăria H la preţul de 35 lei până în seara concertului, urmând ca pe 12 septembrie preţul unui bilet să fie de 40 lei.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...