Noutăţi

Noul artwork al EP-ului „Revelations” lansat anul acesta de către CRIMENA a fost aprobat de către magazinele online

După ce la finalul săptămânii trecute trupa CRIMENA anunța le-a fost refuzată comercializarea EP-ului REVELATIONS în mediul online datorită coperții acestuia, iată această problemă pare a fi rezolvată.

Ce-i drept, băieții au trebuit restilizeze artwork-ul inițial, însă aceștia au ales meargă tot pe aceeași idee.

„Trebuie recunoaștem am fost foarte surprinși de refuzul platformelor digitale de a comercializa EP-ul nostru în forma lui originală, mai ales ținând cont la primul album nu am întâmpinat nici un fel de problemă, iar acel artwork este mult mai provocator decât acesta. Pe acel album am atacat în mod direct și foarte evident religia și am prezentat divinitatea spânzurată de porțile raiului.

Ne amuză faptul nu a trebuit aducem mari modificări artworkului original. A fost de ajuns facem respectivele fețe nu mai fie atât de ușor de recunoscut.

În continuare, vom promova EP-ul în forma lui originală, cu artworkul original și vom continua oferim absolut toate detaliile și motivele din spatele alegerii făcute pentru acest model. Singurele locuri unde vom promova noul artwork vor fi platformele de muzică online.

Fiecare înțelege ce vrea din toată povestea asta, însă, noi nu vom renunta la concept pe care dorim îl prezentăm.”

EP-ul REVELATIONS a fost lansat în luna Aprilie a acesui an sub umbrela casei de discuri ateniană The Leaders Records și a început a fi promovat în această toamnă cu un turneu european, acesta fiind primul dintr-un lung șir de ieșiri internaționale menite promoveze atât trupa cât și materialul discografic.

EP-ul prezintă o continuare a poveștii începute în 2016 cu albumul Chapter One: DIVINE BETRAYAL și este un concept bazat pe cei patru călăreți ai apocalipsei. Povestea este abordată într-o manieră politică, de actualitate.

Primul extras de pe acest EP a fost la începutul lunii februarie sub formă single-ului Declaration Of War care a beneficiat și de un videoclip.

CRIMENA este o trupă de Violent Groove Metal din Craiova, formată la finele anului 2012. Trupa se remarcă prin showuri energice și atitudine nonconformistă.

Până în prezent, craiovenii au lansat un EP  pe cont propriu „Genesis: VI-XIII” și un album full length sub umbrela aceleiași case de discuri „Chapet One: DIVINE BETRAYAL”.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...