Noutăţi

Noul album White Walls este disponibil online

Noul și mult anticipatul album White Walls, Grandeur, este, de astăzi, disponibil pentru ascultare și pe platformele online, alături de o serie de articole din merch speciale, ce include și o versiune fizică, deluxe, a albumului.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv, precum Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

De pe albumul „Grandeur”, White Walls a promovat piesaStarfish Crown, melodie lansată împreună cu un videoclip impresionant, în care invitatul special al formației este actorul din „Umbre”, Șerban Pavlu, precum și Eye for an I ce se bucură de un videoclip animat. Albumul a fost mixat și masterizat de Forrester Savell, iar artwork-ul a fost realizat de Radu Damian (Axial Lead).

Ascultă-l online:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...