Noutăţi

Noul album Opeth va fi mai heavy decât anterioarele

Opeth Sorceress
Dintr-un interviu cu chitaristul trupei Opeth, Fredrik, aflăm „Sorceress”, noul album al trupei care urmează a fi lansat pe 30 septembrie via Nuclear Blast, tinde spre un progressive rock mai heavy decât în ultimele două albume lansate: „Cred acest album este puţin mai heavy, mai progressive hard rock heavy. Cel puţin anumite piese. Este mai intens, mai întunecat şi puţin mai heavy. Nu ne întoarcem la death metal, dar unele piese sunt mai întunecate decât orice de pe ultimele trei albume. […]

Scopul este nu ne repetăm, mai ales pentru Mike, fiindcă el compune în mare parte albumele. Scopul este ridicăm ştafeta şi facem ceva diferit. Asta înseamnă Opeth până la urmă. Majoritatea albumelor noastre sunt diferite unul de celălalt. Dar am putea spune acest album este o combinaţie de „Pale CommunionşiHeritage„.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...