Noutăţi

Noul album Evergrey a fost lansat astăzi

Evergrey a scos astăzi un nou material discografic intitulat The Atlantic, un album la care s-a muncit în mod susținut în ultima perioadă și care este o continuare a lui The Storm Within (2016).

Ascultă albumul integral pe Spotify: https://open.spotify.com/album/7IBDcZQla4fTMEmjzcHneu.

Trupa va veni și în România, pe 12 aprilie în Form Space din Cluj-Napoca, iar pe 13 aprilie în Hard Rock Cafe din București.

Din nou, Evergrey a colaborat cu Jacob Hansen, inginerul de sunet care s-a ocupat de mixaj și masterizare și pe The Storm Within și Hymns for the Broken.

Despre The Atlantic a vorbit pe scurt și Tom S. Englund, chitarist, vocal și membru fondator al trupei, menționând că este al treilea album conceptual care, de data asta, pare a fi atins o concluzie sau finalitate. Din punct de vedere muzical, acesta este cel mai heavy și întunecat material, sunetul fiind afectat și de numeroase probleme personale și profesionale între care trebuie amintită spargerea studioului formației și furtul echipamentelor. Diversitatea va fi o altă trăsătură a lui The Atlantic, fiind compus cu sinceritate și pasiune pentru muzică.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...