Noutăţi

Noul album Akral Necrosis poate fi ascultat online

an-underlight-front-cover-facebook-web
Loud Rage Music şi Akral Necrosis oferă fanilor posibilitatea de a asculta “Underlight” în întregime pentru o săptămână prin pagina oficială de bandcamp a casei de discuri.
Albumul poate fi ascultat aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight
“Underlight”, noul album Akral Necrosis, a fost lansat pe 14 octombrie. Albumul poate fi comandat de la caa de discuri sau direct de la trupă. Preţul unui CD este de 35 de lei.

Akral Necrosis au lansat şi un nou model de tricouri (disponibile în multiple măsuri, male şi girlie). Preţul unui tricou este de 35 de lei şi poate fi comandat doar de la trupă.
Trupa urmează concerteze în următoarele oraşe:
21 octombrie – Iaşi, The Gate Club
22 octombrie – Suceava, 31 Motors Pub
28 octombrie – Craiova, Teatrul Café Play cu Vulture Industries şi Sulphur
5 noiembrie – Cluj Napoca, Hard Club
12 noiembrie – Bucureşti, Quantic Club
Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive şi încăpăţânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nişa pe cale de dispariţie a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de „Underlight”. Trupa descrie noul album ca pe o evoluţie naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morţii, fără urmeze un fir narativ, „Underlight” reuşeşte fie un album şi mai întunecat faţă de materialele anterioare ale trupei.
Albumul a fost înregistrat la Studio 148, mixat şi masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. „Underlight” va fi lansat de Loud Rage Music în data de 14 octombrie.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...