Noutăţi

Noua piesă Goodbye to Gravity, „Heed the Call”

heed-the-call
La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată.

Pe vremea aceasta, în 2015, formaţia Goodbye to Gravity se pregătea lanseze noul disc, intitulat „Mantras of War”.

Trupa avea foarte multe planuri: scoată cele mai ambiţioase videoclipuri din carieră, ofere concerte excepţionale şi plece într-un lung turneu naţional, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieţii voiau ca aceasta ajungă la cât mai multă lume.

În noaptea de 30 octombrie însă, speranţa s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtăşeau cei cinci artişti, a fost redusă la tăcere.

Nu vom mai putea niciodată ne aşezăm în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificaţie. Ce putem facem, însă, este nu uităm forţă copleşitoare a creaţiei trupei.

Este din nou octombrie, un an mai târziuÎncă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut şi ne amintim de ei şi de ceea ce au lăsat în urmă.

„Heed the Call” este o piesă care trebuia aibă o altă poveste. Videoclipul a fost iniţial filmat pentru a scoate în evidenţă energia pură care alimenta concertele formaţiei, precum şi devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât şi clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moştenirea nemuritoare a trupei şi ne arată Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre.

Vom continua onorăm amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veţi putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informaţii.

Până atunci, invităm vizionaţi videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad şi Bogdan, precum şi a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenţii chirurgicale şi proceduri de recuperare.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...