Noutăţi

Noua piesă Ayreon a fost lansată

Bijuteria coroanei scenei olandeze de progressive metal, proiectul muzical Ayreon, a lansat astăzi o nouă piesă. The Day That The World Breaks Down este primul single extras de pe viitorul album The Source, programat să apară în 2017. Pentru acest material discografic, muzicianul olandez Arjen Lucassen, mintea din spatele proiectului muzical, a colaborat cu 11 vocaliști diferiți, câțiva dintre aceștia fiind prezențe familiare deja pentru admiratorii lui Arjen; amintim astfel pe James LaBrie (Dream Theater), care a cântat și interpretat personajul principal din The Human Equation, albumul din 2004 al proiectului muzical, sau pe Hansi Kursch (Blind Guardian, Demons and Wizards), acesta contribuind cu părți vocale pe 01011001 (2009). Printre invitați se numără și Simone Simons (Epica), Zaher Zorgati (Myrath) sau Russel Allen. 

Single-ul este însoțit de un videoclip care conține scene din timpul înregistrărilor, cât și povestea din spatele albumului-concept; din punct de vedere muzical, The Day That The World Breaks Down este mai complex și mult mai heavy decât ne-am obișnuit. Albumul este disponibil pentru pre-comandă pe site-ul oficial al lui Arjen Lucassen!

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...