Noutăţi

Nouă ediție Deep In The Underground


„Au trecut 4 ani de la ultima ediție Deep In The Underground. Timp de 5 ediții ne-am strâns ascultăm acorduri metalice, ba în Centrul Cultural Reduta, ba în vechiul Rockstadt. Acum, după o lungă pauză, vom ajunge și în noul Rockstadt – locul pe care îl simțim și numim „acasă„. Ediția a șasea strânge laolaltă 5 nume deosebite, trupe ce vor oferi de-a lungul celor două seri 5 reprezentații inedite din punct de vedere muzical și vizual.

Seara de Vineri, 3 mai, va fi deschisă de cei ce își spun Apus. Înființată în octombrie 2011, la Sibiu, trupa a fost fondată de toboșarul Dan Bragar „Troti”. Proiectul pune în lumina un gen mai puțin abordat în România – progressive metalul cu influențe de gothic și symphonic.

Apelând la cunoscutele elemente teatrale și îmbinând și mai multe stiluri și valențe muzicale și conceptuale, Hteththemeth revine pe scena Rockstadt pentru prima dată în acest an, cu un show care va cuprinde mai multe piese ce vor fi incluse pe noul material discografic, preconizat apară anul acesta.

Seara de sâmbătă va începe cu Laonlyness, un proiect avangarde rock înființat în 2011, de către Läo Kreegan. Alături de un alt membru ce s-a aflat în inima trupei de la începutul acesteia – Mihai Rădulescu [Koldr] (Hteththemeth) dar și cu membri noi, după o pauză concertistică de aproape 7 ani, proiectul revine pe scenă cu piese pline de un romantism aparte.

Seara va continua cu un mic recital semnat Läo. Cel mai vechi proiect al lui Läo Kreegan, având la activ 12 albume, dar și cea mai mare pauză concertistică și creativă, bucurânduse de data aceasta pentru prima dată de o formulă completă live, proiectul va pune în scenă un show unic, la propriu!

Sur Austru este un proiect muzical inspirat din natura și folclorul transilvănean.
După un an de doliu, Tibor Kati și Corodan Ovidiu decid formeze alături de colegi noi (Sergiu Nadaban, Mihai Florea și Ionuț Cadariu), un nou proiect care ducă mai departe viziunea și conceptul muzical a ce a fost Negura Bunget în ultimii 5 ani. În cadrul concertului din Brașov trupa va prezenta integral primul album al formației, de asemenea oferind spre vizionare în premieră și primul videoclip oficial care se va proiecta sincron cu canalul de youtube.
Așadar, dragi prieteni, așteptăm cu mult drag la două serate dansante pe ritmuri metalice, în cel mai potrivit loc pentru dantuiala – Rockstadt.

Next Evil Event.

Prețul unui abonament este 50 de lei, iar biletele pe fiecare zi vor costa 30 de lei.
În scurt timp, acestea se vor pune în vânzare la Rockstadt și Pensiunea Leo.”

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!