Noutăţi

Nouă confirmare pentru DBE 7

Festivalul underground Dark Bombastic Evening își respectă promisiunea de a promova trupele originale, underground sau care pur și simplu au ceva special de oferit. Astfel, ultima confirmare pentru festivalul transilvănean este trupa finlandeză de psychedelic/stoner rock Jess and the Ancient Ones. Trupa oferă o combinație originală de psychedelic și stoner, vocalele feminine reprezentând ceva destul de inedit pentru acest subgen.

jess and the ancient ones

Trupa a înregistrat până acum două albume, Jess and the Ancient Ones (2012) și Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes (2015). Ambele albume au fost bine primite de public, și vom avea ocazia să ascultăm muzica celor de la Jess and the Ancient Ones în cadrul The 7th Gate of DBE, care se va desfășura între 18 și 20 august 2016 în cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Pe scenă vor mai urca  Draconian, In The Woods…., Batushka, Crippled Black Pheonix, Theodor Bastard și mulți alții.

Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...