Noutăţi

Nouă Ani Lumină şi Baby Elvis live la Timişoara

Adobe Photoshop PDF

Nouă Ani Lumină şi Baby Elvis concertează în premieră la Timişoara, sâmbătă, 10 decembrie, în Manufactura Handmade Cafe, cu ocazia aniversării a trei ani de Rock pe pâine!

Acces: 15 lei

Program:

20:00 – doors

20:20 – Plata O Plomo [psychedelic jam session, Timişoara]

21:00 – Baby Elvis [indie/ garage rock, Oradea]

21:40 – Nouă Ani Lumină [post-rock, Iaşi]

22:40 – afterparty

Facebook event: https://www.facebook.com/events/706910089466700/

Nouă Ani Lumină

NOUĂ ANI LUMINĂ este o călătorie muzicală care a început la sfârșitul anului 2014. Sunetul caracteristic al trupei provine dintr-o contopire de progressive,ambient,alternative și psychedelic completat de versuri cu elemente conceptuale ce inițiază ascultătorul într-o călătorie emoțională. Mesajul este unul al prezentului,despre trăirile omului contemporan și eliberarea sa de această dimensiune. Un trio compus din elemente foarte diferite ca stil si caracter ce reușesc să se îmbine.

Baby Elvis ( Oradea )

Baby Elvis a luat naştere cu doar câteva luni în urma, în Oradea, dupa ce membrii trupei au avut parte timp de 3 zile şi 3 nopţi de o masă copioasă de… marshmallows?!  A patra zi s-au oprit, spun ei,  şi au hotărât să înceapă să înregistreze albumul lor de debut care va fi lansat în curând şi care va conţine piese cu influenţe de garage, indie şi psyche.  Albumul se va numi White Elephant şi este mixat de producătorul englez  Adam Whittaker.

Unul dintre momentele memorabile este cel în care Baby Elvis a câştigat Jaxx Rock Battle în Cluj, acesta fiind şi primul lor concert ever.  Feedback-ul pozitiv nu a întârziat să apară nici în timpul concertului, nici după lansarea primelor doua single-uri: „Plonk”, „Annie Ting”. Piesele au fost difuzate la diferite posturi radio din România şi Ungaria.

De asemenea, Baby Elvis a câştigat semifinala regională GBOB, în urma căreia s-au calificat în finala naţională pe care membri trupei o aşteaptă cu nerăbdare.

Entuziaşti, băieţii îşi doresc ca stilul lor fuzztastic să fie auzit de cât mai multă lume şi să ajungă să cânte la Glastonbury ca să poată mânca şi acolo marshmallows. Dar până atunci, vino să îi auzi La Dâmburi şi, de ce nu, să mănânci nişte bezele cu ei.

Componenţa actuală îi cuprinde pe:  Alex( voce, chitară), Oscar( chitară), Mark (bas, voce), George( tobe).

Plata o Plomo (Timişoara)

Plata O Plomo este un grup timişorean format din muzicieni cunoscuţi şi a căror identitate invităm o descoperiţi la faţa locului.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!