Noutăţi

Nou videoclip Evergrey

Evergrey, îndrăgita formație de dark melodic metal din Suedia, va scoate un nou material discografic pe 25 ianuarie 2019, iar a doua piesă de pe acesta, Weightless, a fost lansată astăzi. Intitulat The Atlantic, albumul la care s-a muncit în mod susținut în ultima perioadă este o continuare a lui The Storm Within (2016).

Din nou, Evergrey a colaborat cu Jacob Hansen, inginerul de sunet care s-a ocupat de mixaj și masterizare și pe The Storm Within și Hymns for the Broken.

Despre The Atlantic a vorbit pe scurt și Tom S. Englund, chitarist, vocal și membru fondator al trupei, menționând că este al treilea album conceptual care, de data asta, pare a fi atins o concluzie sau finalitate. Din punct de vedere muzical, acesta este cel mai heavy și întunecat material, sunetul fiind afectat și de numeroase probleme personale și profesionale între care trebuie amintită spargerea studioului formației și furtul echipamentelor. Diversitatea va fi o altă trăsătură a lui The Atlantic, fiind compus cu sinceritate și pasiune pentru muzică.

Pentru cei dornici să comande viitorul material a fost deschis pre-orderul, pe magazinul oficial AFM-Records.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!