Noutăţi

Nou videoclip Breathelast

The Bridge este cel mai nou videoclip Breathelast, pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa The Bridge face parte din LP-ul All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away (2018), înregistrat și produs de Marius Costache la Studio148, publicat de Universal Music România.

Cel mai nou videoclip Breathelast a fost filmat de către Iustin Surpanelu și Mihai Marin, la fostul Next Dog Studio (unde formația a înregistrat alături de Marius Costache debutul autointitulat „Breathelast”, „The Flood” – split cu Cap de Craniu, „ÎntunericșiMaluri”) și a fost montat și colorat de către Mihai Marin (Tourette Roulette).

„Personajul feminin din videoclip este jucată de către Freakie Ana, căreia îi mulțumim enorm pentru tot ajutorul și bună dispoziție”, spune trupa.

Muzica vine cu noi peste tot, zi de zi, ne amplifică stările și ne voință parcurgem zile dificile, iar acesta este podul (The Bridge) dintre prestatorii și ascultătorii de muzică, o cale cu două sensuri, pe care o ținem deschisă tot timpul pentru a transmite și comunica mai bine trăirile, de ambele părți. Cel mai nou videoclip Breathelast aduce această idee în lumina, personajul principal trăind o zi din viața ei alături de muzica trupei preferate, ce îi devine companion și amplificator de stări pentru oricare dintre activitățile personale, de la simplă trezire cu piesa în temă în loc de alarmă, până la a avea aproape un dialog plin de adrenalină cu membrii formației, ce sălășluiesc în tot ceea ce face sau simte eroina videoclipului. Această comunicare constantă, dintre muzica ce asigură fundalul trăirilor și propriile sentimente manifestate liber devine un pod, o cale între formație și ascultător și invers, o cale pe care mereu o vom străbate ca pe o aventură, neștiind unde duce, știind doar drumul este mult mai plăcut în compania muzicii preferate. Sperăm bucurați de clip și sunete, așa cum ne bucurăm noi de fiecare dintre cei care rezonează cu ceea ce exprimăm muzical. Enjoy!”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...