Noutăţi

Nou single de la Orkid

Noua piesă lansată de cei de la Orkid se intitulează Daily Extinction și a fost produsă de Adrian Despot și mixată în VdV studio. Videoclipul a fost realizat de Radu C. Pop și Worksheep Studio. Despre ea trupa spune:

„Deși e piesa la care am lucrat proabil cel mai mult, a ieșit probabil cea mai simplă și straight forward piesă a noastră și ne place mult asta.

Forma ei inițială era una complexă, doar instrumentală, cumva prog/ post-rock, era făcută de George exclusiv din VST-uri, pe calculator și se numea Silent Ghoul.
Structura actuală și versurile au apărut în primul nostru bandcamp din august 2017. Încercăm să ne luăm în fiecare an o săptămână sau două, într-o cabană de munte, unde cărăm tot calabalâcul nostru de instrumente și gear-ul aferent. Apoi lucrăm aproape nonstop la piese noi, structururi, idei și re-orchestrări.

Apoi, pe 30 mai anul ăsta am cântat la Caritabil Fest înainte de Vița de Vie. După concertul nostru, Adrian Despot mi-a zis că i-a plăcut piesa asta și că dacă nu e deja trasă, să încercăm să o facem împreună la ei la studio. Piesa nu era înregistrată și noi am zis, desigur, DA, CLAR! 🙂
Am reușit să o tragem + mixăm în noiembrie la VdV Music Studio cu Adrian și Pupe aka Sorin Tănase.
Apoi, masterizarea a fost făcută de Cristian Varga la studioul lui din New York – Mastervargas.

A fost cea mai mișto experiență de studio a noastră, Adrian și Pupe au fost minunați, masterizarea lui Cristian a fost senzație, drept care noi zicem că e cea mai mișto piesă a noastră de până acum.
Și dacă n-o fi, măcar e absolut sigur că sună fix cum am vrut noi.”

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!