NoutăţiProg Talk cu Geanina

Nou în lumea djent/progressive

Ce mai este nou luna asta?

sound struggle

Recomandarea lunii:
Sound Struggle mi-a atras atenţia încă de anul trecut. Preponderenţa influenţelor de jazz incluse în piesele lor este elementul principal care-i diferenţiază de restul trupelor ale momentului. Dar nu te lasă păcălit de asta. Ai parte şi de suficiente momente de acordaje joase. Trupa reuşeşte de minune să concilieze rocker-ul cu sofisticatul jazz-man din tine.

Ghost Iris fac parte din seria de trupe care alternează metalcore-ul cu alternative-ul, pe un instrumental ce îmbină influenţe psihedelice cu progressive. Piesa însă nu sună rău.

Elemente ciudate, psihedelic armonic depăşit de cel vizual cu mult, noul single Intronaut este o „ciudăţenie” aritmică care însă are şanse mari să-ţi între în playlist.

Şi fiindcă aminteam de un anumit tip de trupe anterior, nici Napoleon nu fac excepţie. Un vocal născut pentru clean, dar care îşi asumă şi rolul de vocalist de growl, acoperă un ritm complex, dar repetitiv pe alocuri.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...