Noutăţi

NoruNegru, Firma, The Speakers și Greetings Sugar în deschidere la Rock The City

București –11 IUNIE, 2018 – Formațiile care vor urca pe scenă în deschiderea concertelor NICK CAVE & THE BAD SEEDS și ARCADE FIRE sunt: NoruNegru, FIRMA, THE SPEAKERS, GREETINGS SUGAR și sârbii de la REPETITOR. În ambele zile, atmosfera dintre prestațiile live ale trupelor românești va fi susținută cu muzică rock de către DJ HEFE de la COMA.

NoruNegru va cânta în deschiderea concertului Nick Cave & The Bad Seeds de pe 19 iunie de la Romexpo (parcarea A).

Trupa a fost fondată spre sfârșitul anului 2015, în București. Muzica sa confirmă apetența naturală a generației ’90 pentru curentul indie și evidențiază diversitatea stilistică din interiorul acestuia. Situate între indie rock, indie folk și indie pop, cântecele NoruNegru îmbină elemente caracteristice fiecărui gen, sintetizând parcursul curentului și trecându-l prin filtrul viziunii tineretului est-european.

NoruNegru spune povești ale generației din care face parte. Le spune în limba română, cui are urechi să le-asculte.

THE SPEAKERS va cânta în ziua cu numărul doi a festivalului Rock The City, în deschiderea canadienilor de la Arcade Fire, pe 20 iunie de la Romexpo (parcarea A).

Formația abordează un retro rock cu influențe electronice, aflat undeva la granița dintre rock alternativ și indie. Mai simplu spus: un retro brit pop. „Consider muzica noastră este dedicată tuturor. Nu pot spun ne-am ales un target bine definit. Sunt melodii de dragoste (pentru cupluri fericite sau nefericite) sau de viață. Încercăm îi facem pe oameni vadă dincolo de percepția normală, a declarat, într-un interviu, Vicențiu, membru The Speakers.

GREETINGS SUGAR este al alt grup care va cânta în deschidere la Arcade Fire.

Trupa Greetings Sugar, formată prin anul 2016, a lansat de curând albumul art-rock, cel de debut, „Where did all the wise men go”, mergând pe mâna Lydiei Lunch, a lui Alexander Hacke și a lui Billy Gould, producătorii albumului. a fost mixat în octombrie, anul trecut, la Berlin.

Greetings Sugar este formată din Ștefan Eremia (voce), Gabriel Kirmaier (chitară) și Andrei Cebotaru (clape).  Trupa a lansat primele două videoclipuri la sfârșitul anului trecut, „Greener” și  „Drunken Revelations”. În primul apare actrița Ana Ularu, iar în cel de-al doilea Bogdan Șerban.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top