Noutăţi

Non Temperato Night cu Daniele Gottardo

După succesul concertului susţinut de Marco Sfogli la Bucureşti, BCPM Power revine cu un nou eveniment, de data aceasta invitatul fiind Daniele Gottardo.
Daniele Gottardo este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din lume, stilul lui fiind un amestec de jazz-fusion cu shred şi muzică clasică.

Cunoscut ca fiind artistul preferat al lui Steve Vai, Gottardo se află la al treilea material discografic lansat, care va fi prezentat în avanpremieră în România. Gottardo este cunoscut, de asemenea, şi pentru tehnica sa de tapping.

gottardo

Pe durata serii, în afară de a cânta, Daniele va fi dispus să răspundă la orice întrebare pusă de către public, în limita timpului disponibil. Evenimentul se adresează oricărui iubitor de muzică bună şi în special tuturor iubitorilor de chitară.
Numai 100 de persoane vor avea plăcerea şi privilegiul de a lua parte la eveniment. Datorită locurilor limitate, este necesar ca doritorii să-şi rezerve locul. Acest lucru îl puteţi face sunând la numărul de telefon 0734 013333 sau prin email la guitarbassdiscipline@gmail.com. Preţul biletului este de 69 RON.

El va veni în premieră în România, la Bucureşti, pe 23 iunie 2016 în clubul Tribute (Calea Victorie nr. 118).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...