Noutăţi

Noi trupe se alătură celor de la Coma pentru concertul de lansare al albumului

afis-coma

Trupele care li se alătură pentru deschiderea concertului de lansare din 26 Noiembrie sunt DJ Grobby Anne, Unflicted, Tragic, RoadkillSoda, HVNDS & Diamonds Are Forever!

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro (https://goo.gl/7SZryA) si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Biletele disponibile la vânzare pe eventbook.ro (https://goo.gl/Fe8Y4B) pot fi cumpărate direct de la următoarele puncte de vânzare din București:
Librăria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45)
Librăria Franceză Kyralina (str. George Enescu nr. 8)
Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8)
Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bulevardul Elisabeta nr. 38)
Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45)
Takumi – magazin japonez (Calea Victoriei, nr. 120)
Librăria Humanitas Auchan (Str. 1 Decembrie 1918 nr. 33 A – Centrul Comercial Auchan Titan)

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...