Noutăţi

Noi confirmări pentru a opta ediție Dark Bombastic Evening

Festivalul Dark Bombastic Evening revine în 2017 cu cea de-a opta ediție, care se va desfășura de data aceasta pe terenurile Grădinii Termale din Dorobanți, un sat aflat la câțiva kilometri de Arad. Programată a avea loc între 3 și 5 august, promite să fie diferită față de cea de anul trecut, incluzând mai multe formații non-metal originale și interesante.

Recent, au fost confirmate încă două trupe ce vor participa la acest eveniment. Este vorba despre Wrekmeister Harmonies, Dordeduh și Motorama, care se alătură numelor deja anunțate oficial: Hamferd, Kampfar, Soror Dolorosa, Esben and the Witch, Spurv și Der Blutharsch and the Infinite Church of the Leading Hand.

Wrekmeister Harmonies este un proiect de muzică experimentală puternic înrădăcinată în drone și DSBM, cu influențe din multe alte genuri între care identific post metal și progressive metal. Format de JR Robinson, grupul s-a făcut remarcat prin spectacolele live și prin atmosfera compozițiilor sale, fiind preluat de casa de discuri independentă Thrill Jockey. A lansat până acum 5 albume, ultimul fiind Light Falls (2016). Membrii asociați sunt numeorși, marea lor majoritate făcând parte din scena americană de metal.

Dordeduh este formația de experimental black metal formată de Sol Faur și Hupogrammos după ce au fost dați afară din Negură Bunget. Până acum, trupa a lansat un EP, Valea Omului, și un album, Dar de duh, ambele foarte bine primite de public și de critici. Este o prezență remarcabilă deoarece concertele Dordeduh sunt foarte rare în ultima vreme.

Motorama este o trupă rusească de post-punk, formată în 2005 și botezată după filmul cu același nume. Până acum au lansat 2 EP-uri și 4 albume, ultimul fiind Dialogues (2016). Vocea lui Vladislav Parshin a fost comparată cu cea a lui Ian Curtis, iar formația se bucură de popularitate nu doar în Rusia ci și în alte țări.

 

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...