Noutăţi

Noi confirmări la Bucovina Rock Castle

Bucovina Rock Castle are loc la Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada 23-25 august, iar line-up-ul de anul acesta va atrage cu siguranță un număr mare de fani. Noile confirmări sunt:

CROWBAR (USA) – Adevărați bunici ai genului sludge metal, Crowbar nu prea au nevoie de vreo prezentare. Amestecul de doom și hardcore punk i-a particularizat pe scena rock mondială iar show-urile pline de energie îi recomandă pentru orice festival. Chiar dacă nu au mai scos ceva nou de prin 2016, americanii din sud ne vor rupe timpanele cu hit-uri după hit-uri în ultima seară de Bucovina Rock Castle.

ALTAR (Ro) – Altar au împlinit anul acesta 25 de activitate și nu puteam nu sărbătorim o trupă esențială pentru istoria rock-ului românesc în Cetatea de Scaun – loc esențial pentru istoria Moldovei. Cine nu știe de Altar, poftească în fața scenei pentru o lecție de metal, respect și atitudine!

Bloodrush (Bg) – scena metal bulgară emaneaza în mod constant trupe interesante, nume pe care le regăsești peste ani bătând în continuare drumurile Europei și susținând mișcarea underground. Cu resurse limitate, de multe ori, metal-ul bulgar nu se lasă doborât și ne trimite acest trio din Dobrich, cu un apetit pentru melanj și influențe diverse.

Anul acesta, datorită vicisitudinilor financiare, nu va mai exista scena a doua. Însă au fost alese trei trupe tinere ce au concertat anul trecut:

Blackout
Contraband X
Paradox Theory.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...