Noutăţi

No Antidote & Fameless la Charger Classic Bar

Vino joi, 16 noiembrie, la Charger Basement din Craiova, să celebrăm cei #10anifărăantidot, alături de trupele NO ANTiDOTE și invitații speciali FAMLESS.

*Ești curios să asculți primele compoziții NO ANTIDOTE interpretate de primul solist al trupei? Dar compozițiile actuale?

Trupa este înființată în anul 2007, de către Bogdan Oprănescu (Tobiță). Tot atunci i s-a alăturat și Andrei Zuică, basistul trupei.
De-a lungul timpului s-au produs multe schimbări de componență, stil și sound, însă asta nu a împiedicat cu nimic activitatea trupei.
Actuala componență este plină de energie, imaginație dar mai ales dorință.
Alături de cei doi, ii avem azi, pe Nico (voce), Diana (voce) și nu în ultimul rând Răzvan (chitară).

FAMELESS

Fameless s-a înființat în martie 2015, la inițiativa lui Tiberiu Albu, care, după câștigarea concursului Vocea României 2014, a vrut își formeze o trupă rock. Ceilalți membri ai trupei sunt: Mihai „Angus” Vasile – chitară, Șerban-Ionuț Georgescu – bass și Andrei Ilie – tobe.

Trupa s-a lansat oficial pe 29 mai, în cadrul show-ului „Românii au Talent”, de la ProTV, unde au prezentat piesa de debut „Right Now”. Primul concert oficial a avut loc pe 26 iunie, la Hard Rock Cafe, în fața a mai bine de 600 de fani!

Primul single al trupei, „Show Me How to Live”, a fost prezentat în premieră la Media Music Awards 2015, în Sibiu, în fața a 40.000 de oameni! Varianta de studio, lansată în decembrie 2015, a fost foarte bine primită de public și critică de specialitate, intrând în playlist-urile radio-urilor de rock din Romania.

Al doilea single, „For the Love of God”, a fost cântat pentru prima oară la finală concursului Vocea României 2015, fiind foarte lăudat de fani, critică de specialitate și mulți muzicieni cunoscuți ai scenei de rock din România. Varianta de studio, lansată în februarie 2016, a intrat imediat în programele de rotație ale radio-urilor din Romania.

Pe 18 martie 2016, Fameless s-a reîntors pe scenă unde și-a făcut debutul, prezentând un show conceput special, în fața unui Hard Rock Cafe plin! Cei prezenți au lăudat progresul trupei din ultimile luni și au recunoscut Fameless una dintre cele mai importante apariții ale rock-ului românesc din ultimii ani!

Tot în același an, la începutul lunii august, trupa s-a concentrat primordial în facerea primului material discografic. Albumul de 10 proprii intitulat „Dreams Without a Past” a fost lansat pe dată de 27 ianuarie, cu un concert SOLDOUT la Hard Rock Cafe, în compania unor artiști de marca din rock-ul românesc: Dan Byron (Byron), Cornel Ilie (Vunk), Tudor Chirilă și Teodora Buciu, câștigătoarea „Vocea Romaniei” 2016.

Informatii și rezervari: 0775369087

Biletele sunt 30 lei și se achiziționează în avans de la Charger Classic Bar.

Ne vedem Joi:)
–-
Charger Classic Bar
Str. Oltet, Nr. 16.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...