Noutăţi

Nile confirmați pentru Rockstadt 2017!

Afișul festivalului Rockstadt Extreme Fest a devenit mai greu după ce, în această seară, a fost confirmată prezența formației americane de technical death metal, Nile. Formată în 1993, au lansat până acum 8 albume inspirate de istoria Orientului Mijlociu și a Egiptului, iar muzica lor se caracterizează prin complexitate dusă la extrem, rapiditate și agresivitate. Liniile melodice orientale sunt aduse în armonie cu trăsăturile genului death metal, acestea putând fi auzite pe orice album al trupei. Opunându-se activ distrugerii patrimoniului cultural de către gruparea teroristă ISIS, au lansat câteva cântece de protest împotriva acestor măsuri, unul dintre acestea fiind Call to Destruction.
Festivalul, ajuns la a cincea ediție, se va desfășura între 10 și 13 august, biletele fiind disponibile în presale. În curând, afișul va fi completat cu alte trupe participante.

nile

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...