Noutăţi

Nightstalker la SoundArt Festival

Eclecticii heavy rock de la Nightstalker şi-au confirmat prezenţa la SOUNDART FESTIVAL şi vor coborî în iarba grădinii de vară a clubului Quantic pentru a ne oferi o doză intensă din sound-ul toropitor ce a definit muzică lor în cei peste 25 de ani de activitate live asiduă.

Rock’n’Roll acid ponderat cu mult groove, linii de bass hipnotizante şi secvenţe melodice capabile să învingă limitele cunoaşterii perceptibile sunt câteva dintre ingredientele care, împreună cu vocea electrizantă a liderului Argy Galiatsatos, au adus recunoaştere internaţională grupului înfiinţat la Atena.
Co-headlineri alături de ucrainenii de la Stoned Jesus, grecii de la Nightstalker vor contribui la exerciţiul intercultural propus de festivalul SOUNDART cu piese clasice, dar şi de pe noul lor album „As Above, So Below”, al şaptelea din discografie, lansat în octombrie 2016.

Locul de desfăşurare a concertului este unul cum nici nu se putea mai potrivit pentru un show Stoner autentic – grădina de vară a clubului Quantic oferind cu generozitate un refugiu verde în plin Bucureşti.
Soundart Festival are loc în perioada 4-7 mai şi este un eveniment inovativ în spectrul cultural autohton, reunind sub egida să un ciclu de activităţi interculturale outdoor – concerte live, simpozioane, lansări de carte, workshop-uri şi vernisaje – scopul nodal al proiectului fiind crearea unor punţi de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice. Biletele pot fi achitionate aici.
Trupe confirmate până acum: Exivious (Olanda), Stoned Jesus (Ucraina), White Walls (România) şi Lowbau (Austria).
Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet: Agenţiile Perfect Tour, Magazinele IQBox şi pe cele 1800 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara. Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, pe factură Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.
Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/703321186503070/

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...