Noutăţi

Nigel Kennedy – o nouă categorie de bilete sold out

poster-nigel-kennedy-bucuresti_clujnapoca

Bucureşti, 14 octombrie 2016 – Cu trei zile înainte de concertul NIGEL KENNEDY, Vivaldi, The New Four Seasons, de la Sala Palatului, anunţăm o nouă categorie de bilete este SOLD OUT, cea cu numărul III (biletele la preţul de 150 lei). Subliniem şi a IV a categorie de bilete este foarte aproape de epuizare.
Organizatorul GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT a pus, de curând, în vânzare şi biletele GOLDEN TICKETS, cu locuri disponibile în lojele de sus ale sălii, la preţul de 399 lei.
Porţile evenimentului se vor deschide începând cu ora 19.00. Cortina se va ridica la ora 20.00!
Nigel Kennedy rămâne, fără îndoială, cel mai vândut vilonist din toate timpurile iar “anotimpurile” se pare îl îmbracă cel mai bine! Ca orice artist care se respectă şi care este visător, Nigel Kennedy îşi doreşte o cameră de hotel spaţioasă, cu privelişte, o terasă sau un balcon larg, în care se relaxeze şi bea ceaiul englezesc în linişte. Este alergic la polen şi tot ceea ce înseamnă praf, prin urmare, camera de hotel trebuie fie foarte bine aerisită, aspirată, dormitorul aibă perne fără fulgi, aşternuturi fără cusături şi, evident, fie curată.
Toţi ochii vor fi aţintiţi asupra excentricului artist englez, Anotimpurile lui Vivaldi primind ceea ce niciodată nu le-a fost dăruit: o interpretare inedită, vulcanică şi dramatică. Un concert intens, plin de emoţie şi de surprize extrem de plăcute auzului şi, mai ales, sufletului..
Este un eveniment pe care German Quality Entertainment îl pregăteşte de ceva vreme şi îl oferă tuturor celor care iubesc muzica clasică, jazz-ul, dar şi sonorităţile rock şi, mai ales, celor care au o inimă şi o minte deschise către avant-garde. Nu degeaba cei de la The Guardian au menţionat clar şi concis dacă cineva are dreptul de “a se juca” cu Vivaldi acela este cu siguranţă Nigel Kennedy. “Totuşi suntem în secolul 21 şi îmi doresc prezint o nouă interpretare a pieselor, o nouă fomă cu un fond profund, lucru ce mi se pare vital pentru lumea modernă de azi”, mai adaugă Kennedy.
IMPORTANT! După spectacolul din Bucureşti, marele artist va susţine un al doilea concert live în România, de data această la Cluj-Napoca, pe 19 octombrie, ora 20.00, evenimentul fiind organizat de Diesel Events.
Toţi suntem sensibili la muzică, fără nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atâtea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, şi vreau ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper această nouă abordare aducă o explozie de bucurie în inimile oamenilor”, a mai declarat Nigel Kennedy.
Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:
• CATEGORIA II – 250 RON SOLD OUT
• CATEGORIA III – 150 RON – SOLD OUT
• CATEGORIA IV – 100 RON
• GOLDEN TICKETS – 399 RON

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim: www.eventim.ro, Librăriile Cărtureşti, magazinele Germanos, magazinele Vodafone.
Pentru mai mult de 25 de ani, britanicul Nigel Kennedy este recunoscut unul dintre cei mai virtuozi violonişti din lume. Talentul sau absolut unic şi aprecierea în masă a spectatorilor au oferit noi perspective, atât repertoriului clasic cât şi celui contemporan, fiind, în acest moment, cel mai bine vândut violonist de muzică clasică din toate timpurile.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...