Noutăţi

Negative CORE Project – Lansare video „inArticulate”

Negative CORE Project şi O.N x RAGE invită luaţi prânzul de Duminică în fabrica, după care sunteţi aşteptaţi în sala de concerte pentru un eveniment ce marchează lansarea oficială a noului material video – inArticulate.

negative core

„Clipul a fost filmat în luna martie de către Cătălin CATANĂ aka FAUST, un tânăr MC cu talent şi în spatele camerei, şi bineînţeles cu Răzvan IONIŢă care a fost foarte atent la detalii. În echipa cu care am lucrat, i-am mai avut alături de noi pe Andrei OPREA, care ne-a ajutat cărăm şi aranjăm echipament şi pe care îl puteţi vedea şi în clip, şi pe Radu BUHĂ, acelaşi om pe care l-am chinuit cu masca de gaze şi în clipul pentru „Save The Fucking Puppies”. Mulţumim Andrei şi Radu pentru eforturi!

Mesajul piesei este destul de evident şi de brutal iar prin felul în care am filmat majoritatea materialului, am încercat implicăm cât mai mult spectatorul în acţiune.
rugăm, pe cât posibil vizionaţi materialul la volum foarte ridicat şi la rezoluţie mare!”


Deşi au o activitate de peste 10 ani pe scenă hip-hop-ului underground din România, O.N. x RAGE sunt fresh, sunt fluxul de energie pe care îl vrei, sunt un proiect pe care trebuie îl urmăreşti!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...