Noutăţi

Necronomicon în Capcana

Luni, 29 aprilie 2019 de la ora 21.00, invităm în Capcana (ex Daos) la un concert de excepție al legendarei trupe germane de old school thrash metal, NECRONOMICON.

Formată în 1984, trupa NECRONOMICON revine în Timișoara pentru a sărbători 35 ani de de la înființare și pentru promovarea noului material discografic Unleashed Bastards lansat în septembrie 2018.

Începuturile trupei au fost influențate de stilul punk rock, iar primul lor album, Necronomicon a fost atât de bine primit de public încât imediat după a apărut al doilea album Apocalyptic Nightmare, lansat în 1987. Acesta a făcut ca interesul publicului pentru trupă să crească semnificativ în întreaga lume, America de Sud, Europa de Est, Scandinavia și Rusia devenind top fani. Legendarul album Escalation i-a dus direct în clasamentul Top 30 de muzică rock în Grecia. După mai multe provocări, au apărut următoarele albume Screams în 1993 și Construction of Evil în 2004. Recenziile remarcabile au fost ca un pansament pentru greutățile prin care au trecut membrii trupei, ridicând NECRONOMICON pe locul 6 în topurile rock din Spania. Următoarele materiale muzicale i-a adus pe culmile cele mai recunoscute ale stilului thrash metal în întreaga Europa și nu numai, fiind recunoscuți și îndrăgiți ca veterani ai genului muzical.

Luni în 29 aprilie, pe scena din Capcana vor urca Freddy – voce și chitară, Mike – chitară și voce, Chris – tobe și Marco – bass și voce.

Intrare concert: 25 lei.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-necronomicon-live-intimisoara-41489/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2060704237559324/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!