Noutăţi

Nargaroth, Absu, Hate live în Bucureşti

Duminică, 21 mai 2017, trupele Nargaroth (Germania), Absu (SUA), HATE (Polonia) vor ajunge în România, la Bucureşti, în clubul Fabrica. Concertul face parte din turneul european pe care trupele îl întreprind în perioada mai – iunie 2017. În perioada următoare vom anunţa şi trupele care vor deschide acest eveniment.
Pentru acest eveniment vor există un număr de 350 de bilete, acestea putând fi achiziţionate din reţeaua iabilet.ro la următoarele preţuri:

– 50 lei (primele 50 bilete), ofertă valabilă până pe 28 februarie;
– 60 lei, ofertă valabilă în perioada 1 – 31 martie pentru următoarele 100 bilete, până pe data de;
– 70 lei, preţ valabil în perioada 1 aprilie – 20 mai;
– 75 lei în seara concertului în limita capacităţii.

NARGAROTH este o trupă de referinţă pentru scena black metal din Germania, cu peste 20 ani de activitate în zona underground. Discografia lor cuprinde 16 materiale de studio, cele mai importante fiind: Black Metal Ist Krieg (2001), Celiebte Des Regens (2003), Semper Fidelis (2007) şi Spectral Visions Of Mental Warfare (2011).

ABSU vor reveni la Bucureşti în cadrul acestui concert, aceştia fiind consideraţi una din trupele de referinţă ale thrash / black metalului în Statele Unite ale Americii având la activ 6 albume de studio, ultimul fiind lansat în 2011.

HATE se întorc în România după concertele susţinute alături de Decapitated la Bucureşti şi Cluj Napoca în 2016. Trupa va veni cu un album nou de studio, intitulat „Tremendum”, materialul urmând fie lansat pe data de 5 mai 2017 prin casa de discuri Napalm Records.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...