Noutăţi

Mr. Big la Way Too Far Rock Festival

WTF – Way Too Far Rock Festival a anunțat primul headliner al ediției din 2024. Este vorba de una dintre trupele legendare la nivel mondial, trupa Mr. Big. Anunțul este cu atât mai spectaculos cu cât trupa se află în marele turneu de adio, iar Bistrița este ultima destinație a celor de la Mr. Big, conform programului anunțat recent pe site-ul lor oficial, dar și pe paginile lor de socializare.

Cunoscută pentru hiturile inconfundabile și virtuozitatea muzicală de excepție, Mr. Big este un adevărat pilon al scenei rock. Cu piese precum „To Be with You”, „Wild World” și „Just Take My Heart”, acești titani ai muzicii promit să livreze un spectacol incredibil care va trezi nostalgia fanilor consacrați și va cuceri inimi noi.

Biletele sunt disponibile exclusiv pe iabilet.ro.

Înființată în anii ’80, trupa a reușit să-și croiască un loc în istoria muzicii cu sound-ul ei inconfundabil, care îmbină elemente de hard rock, heavy metal și balade pline de emoție. Membrii trupei – Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan și Pat Torpey (înlocuit ulterior de Matt Starr) – sunt cunoscuți pentru abilitățile lor muzicale remarcabile și pentru energia debordantă pe care o transmit în fiecare spectacol.

Cei de la Mr. Big au pornit, în 2023, în ultimul lor turneu mondial, intitulat „The BIG Finish”, tocmai pentru că bateristul și cofondatorul trupei, Pat Torpey, a pierdut lupta cu boala Parkinson în 2018. Astfel, trupa a simțit că este momentul să marcheze sfârșitul acestui capitol al moștenirii lor.

Paul Gilbert se numără printre primii 10 cei mai buni chitariști ai lumii, în timp ce Billy Sheehan a fost votat de cinci ori pentru titlul de cel mai bun basist.

WTF Rock Festival de la Bistrița este deja o oază pentru iubitorii de muzică rock, iar adăugarea trupei Mr. Big în line-up-ul din 2024 este doar un alt motiv pentru ca acest eveniment să fie unul de neuitat. Împreună cu alte trupe de talie internațională și artiști locali talentați, festivalul promite să ofere trei zile de distracție, prietenie și, desigur, muzică de cea mai înaltă calitate.

Așa că pregătiți-vă să fiți martorii unui spectacol incredibil oferit de Mr. Big la WTF Rock Festival 2024, Bistrița, 23-25 August 2024.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...