Noutăţi

MotorAct, live în Capcana

Trupa MotorAct revine pe scena muzicală din România și susține un concert LIVE în Capcana, sâmbăta, 15 februarie, după ora 21.00.

Inițiat de George Costinescu (ex Tectonic, Act, M.S., Iris), MotorAct este un tribut unic în România adus legendarei trupe Motorhead.
Playlist-ul, modul în care trupa interpretează piesele și vocea, atât de apropiată de original, a lui George Costinescu, au stârnit reacții extraordinare de-a lungul timpului în rândul publicului.

MotorACT a fost recunoscută și a apărut pe site-ul trupei Motorhead trupa tribut alături de alte 16 trupe din lume.
Înarmați cu aprecierile primite din partea fanilor și presei, MotorAct au pornit în turneu prin cluburi și la festivaluri din țară și nu numai.
Printre piesele Motorhead interpretate de formația MotorAct se număra: No Class, Be My Baby, Killed by Death, America sau Overkill.

Line-up:

George Costinescu – voce/bas
Luca Matioc – chitară
Mădălin Muntean – tobe
Intrarea la concert costă 25 lei iar biletele se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-motorhead-tribute-motoract-live-in-capcana-50067/ sau în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/624068061674977/

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...