Noutăţi

Mother of Millions și Allen’s Hand în Quantic

Mother of Millions și Allen’s Hand ajung în Quantic pe 2 noiembrie în Quantic.

Din 2019, după ce clăparul Makis Tsamkosoglou a decedat pe scenă în timpul unui concert, Mother of Millions a rămas o trupă prog-metal formată din 4 membri, cu sediul în Atena, Grecia, avandu-l vocalist pe George Prokopiou de la Poem.
Trupa a lansat 4 albume, „Human” (Bungalo 2014), „Sigma” (ViciSolum Productions 2017), Artifacts (ViciSolum Productions 2019), Orbit (ViciSolum Productions 2022) obținând cele mai pozitive recenzii din partea publicului și a presei muzicale globale. Un nou EP intitulat „Orbit” va veni în curând, în timp ce Mother of Millions lucrează la un nou album.
Grupul a susținut spectacole sold-out la Atena, a făcut turnee în Europa și a împărțit scena cu artiști care definesc metalul modern, precum Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous.
Soundul Mother of Millions este în același timp masiv cât și cinematografic, cu peisaje sonore intense care implică ritmuri elaborate, estetică populară și melodii rock progressive.

Rockerii alternativi/progresivi Allen’s Hand sunt o trupă eretică formată în 2008 și până în prezent și-au lansat albumul de debut „Linear” și următorul album dublu „French Fries Are The Devil / The Devil’s In The Mayo”. 
În prezent, lansează o serie de single-uri, inclusiv „Thermochemistry”, „Pina Colada”, „Poutsatron” etc., ce vor ajunge pe următorul album al trupei, numit „Chicken King”…!

Bilete:
-55 lei – acces general – earlybird în limita a 50 de bilete – https://bit.ly/48NnQGL
– 65 lei – acces general – presale – până pe 1.11.2023 inclusiv – https://bit.ly/48NnQGL
– 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 2.11.2023 online și la intrare

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...