Noutăţi

Moonspell și Rotting Christ în Quantic

Moonspell, regii portughezi ai dark metal-ului, și Rotting Christ, pionierii black / dark metal-ului grecesc, își unesc puterile pe 16 noiembrie la Quantic, pentru a da o nouă definiție întunericului.

Spectacolul din București face parte din turneul european pe care cele două trupe legendare îl susțin în această toamnă în peste 50 de orașe din mai mult de 25 de țări.

Moonspell: „Suntem nerăbdători să plecăm în această călătorie europeană epică împreună cu frații noștri din sud, Rotting Christ. Vom avea în sfârșit posibilitatea să prezentăm pe scenă întreaga producție a albumului 1755 și vom putea să ne întâlnim din nou cu fanii români!”.

Sakis, Rotting Christ: „În numele formației anunț cu mândrie că, în cadrul celui mai lung turneu european pe care l-am făcut vreodată, vom putea să vă prezentăm noul nostru album The Heretics pe 16 noiembrie la București, alături de vechii noștri prieten de la Moonspell. NON SERVIAM!”

Biletele au următoarele prețuri:
PRESALE: 100 de bilete la 70 de lei / buc. – SOLD OUT!!!
Bilet normal: 700 de bilete la 100 de lei / buc..

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...