Noutăţi

The Moon and the Nightspirit şi Irfan în Clubul Quantic

Vineri, 21 aprilie, The Moon and the Nightspirit şi Irfan, două trupe cu totul aparte va vor încânta auzul în Clubul Quantic din Bucureşti.

Bilete se mai găsesc în presale la 40 RON până joi inclusiv, urmând ca vineri preţul fie 50 RON, inclusiv la intrare: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-the-moon-and-the-nightspirit-irfan-27285/

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT a luat fiinţă în anul 2003, iar de atunci duo-ul maghiar şi-a creat o semnătură artistică distinctă, care se reflectă nu doar în muzica lor, dar şi în universul vizual unic care le ilustrează compoziţia. În 2014, trupa a semnat un contract cu legendara casă de discuri germană Prophecy Productions.
The Moon and the Nightspirit invită ascultătorul în inima pădurii, în lumea de smarald a tărâmurilor fără vârstă, creând o ţesătură în care firele de misticism antic se combină cu atmosfere de vis, unde Muzica Lumii capătă o aură păgână vrăjită.

Muzica trupei IRFAN este un amestec unic de melodii şi ritmuri hipnotizante – un mix electro-acustic inspirat de tradiţiile sacre ale Balcanilor, Persiei şi a Orientului Mijlociu, cântărea ortodoxă şi patrimoniul muzical al Bizanţului şi Europei Medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scară largă a vocilor etnice feminine extrem de frumoase împreună cu voci masculine puternice şi coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice şi orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Înregistrările şi concertele formaţiei Irfan călăuzesc audienţa printr-o călătorie emoţională şi spirituală dincolo de spaţiu şi timp.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...