Noutăţi

Monuments a lansat un nou single

„A.W.O.L.” este noul single al progressive metaliștilor englezi de la Monuments. Piesa este extrasă de pe viitorul material discografic al trupei, „Phronesis”, care va fi lansată pe 5 octombrie via Century Media Records.

Titlul albumului derivă dintr-un „cuvânt grecesc care semnifică înțelepciune, pe care să o practici asupra ta. Înțelepciune legată de acțiuni practice, judecată bună, caracter excelent. Să înveți ceea ce trebuie făcut și să nu te bazezi pe experiență, să fii atent la ce te înconjoară. Ceva ce, câteodată, nu prea știm să facem niciunul dintre noi.”, spune trupa.

Trupa declară și că albumul a avut rol cathartic și că reprezintă un punct de cotitură. El a fost înregistrat independent în perioada martie-iulie în diverse părți ale lumii, fiind mixat de Anup Sastry (ex-SKYHARBOR). Bass-ul a fost înregistrat de Jim Pinder (BULLET FOR MY VALENTINE, MACHINE HEAD, WHILE SHE SLEEPS) și vocea de Chris Barretto alături de Cristian Machado (ILL NIŇO, LEEWAY) .

Track list:

01. A.W.O.L.
02. Hollow King
03. Vanta
04. Mirror Image
05. Ivory
06. Stygian Blue
07. Leviathan
08. Celeste
09. Jukai
10. The Watch

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...