Noutăţi

Mindcage Escape lansează videoclipul „Shadowboxing Chrysalis” în club B52

Mindcage Escape lansează un prim videoclip intitulat „Shadowboxing Chrysalis” pe 7 mai în club B52, în cadrul concertului Feed the Machine, alături de Fawkes’, Zăgan şi Further Vortex.

Piesa a fost înregistrată şi mixată la IV Metal Foundry, iar videoclipul a fost realizat de Andrei Grigore @Mega Are Mere în cadrul studio-ului Ciprian Strugariu Photography Studio. Ea va face parte de pe viitorul album al trupei, despre care vom mai oferi detalii la momentul potrivit.

Mindcage Escape şi-a început povestea în 2012, abordând un mix muzical de progressive cu alte metamorfoze ale metalului, mai moderne sau mai old school. Cu un stil greu de definit, trupa s-a urcat pe scene diverse, în cadrul unor evenimente diverse astfel încât marcheze cât mai bine atipicul muzicii pe care o crează. Nici noua piesă nu se depărtează de această idee, fiind una plină de dinamică, numai bună de văzut şi trăit live, pe 7 mai.

Un teaser al videoclipului poate fi urmărit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=yzmhoRaR3P4

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/604292643096205/permalink/618879971637472/.
Preţ bilet: 15 RON. Be there!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...