Noutăţi

Mindcage Escape a lansat un nou single, “Dear Son”

“Dear Son” este cel de-al doilea single lansat de trupa de progressive metal, Mindcage Escape, în actuala formulă.
Le-a trebuit 2 ani membrilor trupei pentru a-și aduna curajul să lanseze piesa, din cauza subiectului sensibil tratat – tragedia de la Colectiv.
Piesa este cântată acustic, din chitară și voce, iar versurile acesteia surprind dialogul imaginar dintre un tată și fiul său. Videoclipul piesei este concentrat asupra solistului trupei, care rostește pe un fundal întunecat, atât replicile fiului, cât și ale tatălui.

Mindcage Escape este o trupă românească de metal progresiv, formată în 2012, în București. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de componență de-a lungul istoriei sale, din formula inițială ramânând doar doi membri – Iulian și Valentin. Acestora li s-au alăturat Ștefan și Bogdan în 2017, iar sosirea lui Radu în 2019 a definitivat formula actuală.
Prima apariție live a trupei a fost în 2014, în cadrul celei de-a 4-a ediții a Black&White Motor Fest, organizat de către Chopper Academy MC Romania, urmată de participarea la festivalul concurs Posada Rock 2014.
Tot în 2014 a fost lansat online primul EP al trupei – “Straitjacket”, ce conținea primele 3 piese ale trupei.
În 2016, Mindcage Escape a participat la albumul tribut Goodbye to Gravity – Back to life, cu un cover după piesa This Life Is Running Out.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!