Noutăţi

Metallica – Hardwired … to Self-Destruct – disponibil pentru pre-comandă

Metallica va lansa cel de-al unsprezecelea album de studio Hardwired…To Self-Destruct, pe 18 noiembrie via Blackened Recordings. Materialul este primul album de studio după Death Magnetic (premiat cu multiple discuri de platină) al trupei câştigătoare a nouă premii Grammy® şi incluse în Rock and Roll Hall of Fame. Hardwired…To Self-Destruct este disponibil pentru pre-comandă pe Metalhead, începând de astăzi, în diferite configuraţii ce includ: CD, Vinyl, CD Deluxe şi Deluxe Boxset. Albumul este mixat şi masterizat de Greg Fidelman, cel care a lucrat alături de trupă şi pentru Death Magnetic.

metallica

“Chiar au trecut opt ani? Nu ai zice!” spune Lars Ulrich, toboşarul Metallica. “Evident suntem mai mult decât entuziasmaţi împărtăşim noile piese cu toţi prietenii noştri. Am stat în studio alături de Greg în ultimele 18 luni, pornind motoarele creativităţii din nou. Ceea ce iubim noi facem cel mai mult este lansăm muzică nouă, venim din nou în faţa publicului şi tot ceea ce asta presupune, aşa pregătiţi!”

Hardwired, Moth Into Flame şi Atlas, Rise! sunt cele 3 piese dezvăluite deja de pe noul material şi totodată instant grat pentru fiecare pre-comandă a albumului digital. Hardwired, primul single lansat de pe noul album, a fost cântat pentru prima oară în timpul unei transmisiuni live din studioul Metallica. A urmat apoi Moth Into Flame, iar de de Halloween Metallica a lansat, Atlas, Rise!.

Hardwired…To Self-Destruct, primul album de studio după Death Magnetic este disponibil pentru pre-comandă pe Metalhead, în mai multe formate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...