Noutăţi

Metale extreme din Ungaria la Rockstadt Extreme Fest 2019

OMEGA DIATRIBE și ARCHAIC (HU) vin la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc între 1 – 4 august 2019 la poalele Cetății Râșnov.

OMEGA DIATRIBE este o trupă de extreme grove metal ce a urcat pe locul doi la categoria „Best Album Of The Year” în Ungaria încă de la albumul de debut (2013), intitulat „Iapetus”. A urmat EP-ul „Abstract Ritual” (2015), single-ul „Contrist” și al treilea material complet, denumit „Trinity”, lansat sub Universal Records.

Proiectul a fost fondat de Gergo Hajer și Akos Szathmary în 2008 și a câștigat rapid popularitate pe scena maghiară datorită ritmurilor susținute și a energiei explozive resimțit in piesele sale, Omega Diatribe începând să aibă show-uri peste granițe, cum e cazul celui susținut în cadrul festivalului Euroblast.

ARCHAIC este un nume cunoscut al scenei metal maghiare, ce a cântat alături de trupe precum Testament, Vader, SuidAkra, Behemoth, Ensiferum, Exodus, Dew Scented, Carcass sau Pestilence, printre multe altele.

Grupul a fost câștigat, de altfel, categoriile „Best Studio Production”, „Best Album Cover Art” și locul doi la „Best Album Of 2017” în cadrul Metal Awards Ungaria 2017, iar în 2018, „How Much Blood Would You Shed To Stay Alive” a fost numit albumul anului de către HammerWorld Ungaria. Ascensiunea rapidă le-a obținut un loc în sloturile unor festivaluri cunoscute, precum Sziget Festival, MetalCamp, RockMaraton sau Fezen, pentru a numi câteva dintre ele.

Pe scena de la poalele Cetății Râșnov, OMEGA DIATRIBE și ARCHAIC (Ungaria) vor cânta alături de Onslaught (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elveția), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elveția), Ektomorf (Ungaria) și de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.

Abonamentele pentru ediția 2019 s-au pus în vânzare în rețeaua iaBilet și pe iabilet.ro.

Perioadele de vânzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 6: include 1.000 de abonamente cu prețul de 360 lei/ buc., valabil până la epuizare, dar nu mai târziu de 16 iunie 2019;
  • După data de 16 iunie 2019 și în timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite în la acel moment.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetății Râșnov – terenul de Biatlon de la baza cetății.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:

http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...