Noutăţi

Metal Allegiance confirmată la Rockstadt Extreme Fest

Heavy metalul este mai mult decât un gen muzical, mai mult decât o atitudine. Este un stil de viață, o comunitate, un trib ce unește oamenii la nivel cultural.

În acest spirit a fost creat Metal Allegiance, supergrupul ce va ajunge pentru prima dată în România, în formula de baza Mike Portnoy (SONS OF APOLLO, ex-DREAM THEATER), Alex Skolnick (TESTAMENT), David Ellefson (MEGADETH) și Mark Menghi, alături de o serie de invitați speciali din alte trupe de renume.

Considerând formația și-a creat un obicei din a concerta alături de invitați speciali din formații precum Lamb Of God, Slayer, Exodus, Gojira, Sepultura sau Pantera, cu siguranță showul de la Rockstadt Extreme Fest va fi unul ce va intra în istorie.

‘Numele supergrup este deseori folosit pentru Metal Allegiance, dar pentru mine e vorba de mai multe supergrupuri. Este vorba de unitate. Cuvântul alianță este perfect. Compunem și cântăm muzică pentru fanii metal.’ declară Ales Skolnick.

La Rockstadt Extreme Fest, Metal Allegiance vor prezenta al doilea album din carieră ce urmează a fi lansat via Nuclear Blast, alături de cele mai celebre piese din istoria muzicii heavy metal, împreună cu invitații lor speciali.

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc în aceeași locație a Terenului de Biatlon de la baza Cetății Râșnov, spațiu unde zeci de formații internaționale vor concerta pe parcursul a 4 zile în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Deși programul pe zile va fi disponibil doar în lunile premergătoare festivalului, ediția din 2018 va fi cel puțin la fel de puternică ca cea aniversară, cu siguranță vom avea surprize pregătite, trupe în premieră în România și un line-up la fel de variat.

230 lei = 13.11.2017 – 4.02.2018
270 lei = 5.02 – 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Până în acest moment au confirmat POWERWOLF, CONVERGE, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, BELPHEGOR (Totenritual Ceremony) MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, INFEST și KISTVAEN (Special 10 anniversary show).

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Sursa: comunicat de presă.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...