Noutăţi

Memoriam la Rockstadt Indoor Fest 2

BOLT THROWER a fost fără îndoială una din cele mai consistente și longevive formații death metal britanice, ajunsă ulterior drept monument al subgenului, constant rezistând tentațiilor comerciale și mai mult, mereu fidelă sound-ului original.

Faptul au rămas într-o componență solidă a contribuit cu siguranță la stabilitatea formației, iar ușor, ușor Bolt Thrower a devenit o parte importantă din istoria muzicii metal. După lansarea a opt albume de studio, ultimul datând din 2005, Bolt Thrower și-au anunțat retragerea permanentă în 2016, ca urmare a decesului tobosarului Martin Kearns.

Totuși, Karl Willetts, vocea Bolt Thrower nu avea lase această moștenire deoparte și astfel a luat naștere MEMORIAM, un tribut adus lui Martin Kearns, grup în care activează alături de Frank Healy (Benediction, ex-Napalm Death), Andrew Whale (ex-Bolt Thrower) și Scott Fairlax (Benediction).

În esență, Memoriam este o trupă old school death metal ce menține standardele înalte impuse de proiectele afiliate, focusand tema lirică pe război, pierdere sau moarte. Inițial grupul a fost conceput ca un tribut death metal, însă a fost evidentă nevoia de material propriu, astfel în mai puțin de doi ani Memoriam a lansat trei materiale, The Hellfire Demos II, For The Fallen și The Silent Vigil.

Memoriam vor concerta pentru prima dată în România la Rockstadt Indoor Fest.

Rockstadt Indoor Fest este al doilea festival major de tip indoor desfășurat sub titulatura Rockstadt. Evenimentul își propune reunească, din nou, nume etalon ale scenei metal internaționale și va găzdui showuri excluse în România, un număr de zece formații urmând urce pe scena festivalului.

Astfel, până în acest moment au confirmat:

IHSAHN
SAMAEL
FLESHGOD APOCALYPSE
GRAVE
MEMORIAM
DEEZ NUTS
DORDEDUH

Pentru Rockstadt Indoor Fest au fost puse în vânzare un număr de 850 de bilete, disponibile online cât și în rețeaua națională Iabilet.ro. În Brașov, abonamentele sunt disponibile la club Rockstadt.

Etapele de presale sunt disponibile mai jos:

Primele 200 de bilete – 210 lei
Următoarele 300 de bilete – 230 de lei
Următoarele 350 de bilete – 260 de lei

TICKET LINK> https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-indoor-fest-31949/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...