Noutăţi

Megadeth cântă în România pe 10 iunie la Romexpo

Megadeth cântă în România pe 10 iunie la Romexpo în aer liber în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting.
Megadeth este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști. Formația ce face parte din careul de ași al thrash metalului, Big Four, a lansat până în prezent 16 materiale de studio care au fost prezente în topurile din întreaga lumea aducând formației atât discuri de platină cât și de aur în urma a peste 50 de milioane de exemplare vândute pe toate continentele.
Cel mai recent material, ‘The Sick, the Dying… and the Dead!’ a fost lansat pe 2 Septembrie 2022 ajungând în peste 30 de topuri din întreaga lume și marcând colaborări cu Steve Di Giorgio de la Testament și Death, cu Sammy Hagar și chiar cu Ice-T. Discul a fost scris după ce geniul creator din spatele Megadeath, Dave Mustaine, a câștigat lupta cu cancerul, declarând că în prezent se simte mai plin de energie ca oricând, fapt ce se transpune și în muzica compusă pentru ‘The Sick, the Dying… and the Dead!’.
Megadeth este și va rămâne o formație etalon, nu doar relevantă pentru scena metal internațională, ci pentru istora muzicii în general, iar carismaticul Dave Mustaine va continua să influențeze prin muzica pe care o compune generațiile viitoare de artiști.
Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Categoria A – fără loc în fața scenei – 289 lei earlybird (primele 500) de bilete, 309 de lei în presale și 350 de lei la intrare
  • Categoria B – fără loc, în spatele categoriei A – 229 lei earlybird (primele 500 de bilete), 249 de lei în presale și 290 de lei la intrare
  • PREMIUM – 699 lei – Pe platforma la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat. La intrare biletele Premium vor costa 800 de lei.

Puteți cumpăra și pachete suplimente VIP și VIP Meet & Greet accesând link-urile pe care le găsiți pe iaBilet.ro pe pagina de vânzare de bilete. Acestea nu includ și biletul la concert. Vă rugăm să vă cumpărați și un bilet separat.
Megadeth VIP Q&A Experience Upgrade
Megadeth Band Member Meet & Greet Upgrades
Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.
La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Un eveniment METALHEAD powered by METALHEAD.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...