Noutăţi

Masterpiece, cea mai renumită trupă românească de tribut Metallica va cânta în Timișoara

Fanii renumitei formații Metallica sunt invitați la super concertul trupei Masterpiece, prima și cea mai renumită formație românească de tribut Metallica. Concertul va avea loc în clubul Capcană (ex Daos), sâmbăta 3 noiembrie, de la ora 21.00.

Trupa Masterpiece este prima formație tribut Metallica din România, fiind alcătuită din membrii cu o vastă experiență muzicală, care fac parte din diferite trupe consacrate din țară. Masterpiece a luat naștere în Cluj Napoca în 2009, și încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în Ungaria, unde în primul an de existență a susținut un turneu în colaborare cu trupa maghiară Nimfonia de tribut Nirvana. Azi Masterpeice este în continuă creștere promițând fanilor trupei Metallica și nu numai, show-uri metalice, de un înalt nivel profesional.

Prin repertoriul interpretat în concerte, Masterpiece își încântă publicul cu melodii Metallica nemuritoare precum: Die My Darling, Enter Sandaman, Fade To Black, Master Of Puppets, Nothing Else Matters, One, Whiskey în the jar, The memory remains sau The Unforgiven.

Membrii:
Andy Ghost – voce
Szabi – chitară
Dorin – chitară
Lo – chitară bas
Gabi – tobe

Metallica sunt regii încoronați ai muzicii metal, sunt cei care au reușit combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza și virtuozitatea cu tehnica muzicală, versurile și mesajele adânci cu refrenele ușor de reținut. Au înregistrat sute de piese, au susținut mii de concerte, au mișcat milioane de inimi, este de netăgăduit au lăsat o amprentă eternă în istoria muzicii universale. Au făcut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generații întregi de ascultători dar și de muzicieni, au inspirat nenumărați oameni de pe întreaga planetă. După 30 de ani trupa Metallica încă este aici și este o prezența extraordinară, o „entitate” plină de energie și dinamism. În concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE!” (Andy Ghost)

Intrare concert: 30 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/241379346727471/.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...