Noutăţi

Mars And Daemons lansează single-ul cinematic „Hej” parte a viitorului album.

Formația Mars And Daemons, cunoscută pentru combinația lor cinematică de rock instrumental, electronic și industrial, dezvăluie single-ul „Hej” miercuri, 25 octombrie.

Trupa, compusă din Marius Andrei Dima, Claudia Pîrvu, Radu Panait și Robert Casmirovici, îmbină peisaje sonore evocatoare cu imagini narative iar „Hej” respectă regula, fiind însoțit și de un videoclip.

„Hej” a fost prezentat inițial în iulie la Encore Club, unde fanii au avut ocazia unică de a-și crea propria versiune a melodiei, live, folosind sample-uri pe un sampler/drum machine. 

Piesa completă a fost ulterior prezentată în septembrie printr-un CD promoțional, unde fanii au putut asculta melodia originală alături de alte două remixuri. 

Într-o încercare de a încuraja și mai mult implicarea și creativitatea fanilor, Mars And Daemons va pune la dispoziție sample-urile, permițând fanilor să creeze propriile remixuri, care vor fi colectate și postate pe site-ul oficial al trupei.

Pentru a sărbători lansarea, un eveniment exclusiv de pre-lansare este programat pe serverul Discord al Mars And Daemons pe 24 octombrie, oferind o discuție într-un cadru mai intim despre eforturile creative din spatele „Hej”.

LINK DISCORD: https://discord.gg/wRncC3XbHt

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...