Noutăţi

PATRU CATEGORII DE BILETE LA “MARIZA” SUNT SOLD OUT  

București – 08 februarie 2018 – Mult așteptatul concert de muzică fado “MARIZA” se apropie vertiginos de sold-out! Anunțăm potențialii spectatori că bilete disponibile mai sunt doar prin rețeaua Eventim și doar la categoria IV, cea de 110 lei.

După succesul de la București din noiembrie 2016, MARIZA promite publicului român un spectacol înflăcărat de aproximativ o oră jumătate, păstrând aceeași comunicare directă cu publicul.

“Romania ocupă un loc cu totul special în inima mea. Voi cântă doar pentru voi cele mai frumoase piese. Mulțumesc. Vă aștept!”

Acesta a fost mesajul celebrei artiste portugheze, ce va concerta, din nou, la Sala Palatului pe data de 17 februarie, ora 20.00!

NOUA REGINĂ A MUZICII FADO este MARIZA, cântăreața cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei!

Ultima creație, Mundo, a fost dublu platinată pentru vânzări de peste 30.000 de unități, fiind o altă mare realizare ce a venit după ce Mariza a primit la Londra premiul pentru Cel Mai Bun Artist în 2016, un premiu oferit de prestigioasa revistă Songlines, și la nici două săptămâni de la nominalizarea albumului pentru Latin Grammys.

Într-un singur deceniu, MARIZA a vândut peste un milion de albume și a susținut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariție extravagantă, eleganta și, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor. În anul 2004, solista primește premiul Asociației Jurnaliștilor Străini din Portugalia, dar și European Border Breakers Award.  De asemenea, tot în 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet alături de Sting piesa „A Thousand Years”.

 

Biletele se mai gasesc la:

  • Categoria IV – 110 lei

Biletele se pot gasi pe:

 

 

DESPRE MARIZA

 Născută pe data de 16 decembrie 1973 în Mozambique și crescută în Portulagia, multiplă nominalizată la premiile Grammy și câștigatoare a premiului BBC pentru “Cel mai Bun Artist European”, Mariza este, indubitabil, diva internațională a muzicii fado.

Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues încoace, având recenzii la superlativ din partea celor mai exigenți critici de specialitate și dovedind, pe această cale, că este un talent de rang internațional, de la care toți ne așteptăm pe viitor la tot ce-i mai frumos în muzică.

Partenerii ei muzicali au fost dintre cei mai buni: Jacques Morelenbaum și John Mauceri, José Merced și Miguel Poveda, Gilberto Gil și Ivan Lins, Lenny Kravitz și Sting, Cesária Évora și Tito Paris, Carlos do Carmo și Rui Veloso.

Combină într-o manieră extrem de personală poezia muzicii folk din Portugalia, cadențele arabe cu ușoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritățile gospel, inclusiv blues-ul.

Povestea de succes a divei portugheze explodează în anul 2001, odată cu lansarea primul album, „Fado em Mim”, pentru care a primit patru discuri de platină în țara de origine. Cel de-al doilea album, „Fado Curvo”, un succes garantat, ocupă locul al șaselea în topul Billboard, iar Mariza a devenit, astfel, artistă cu cele mai mari vanzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Mariza a fost măritată cu António Ferreira, de care s-a separat anul trecut, tatăl primului ei copil pe nume Martim, născut pe data de 6 iulie 2011.

DISCOGRAFIE:

  • Fado em Mim (2002)
  • Fado Curvo (2003)
  • Live in London (2005) DVD
  • Transparente (2005)
  • Concerto em Lisboa (2006) DVD and CD
  • Terra (2008)
  • Fado Tradicional (2010)
  • Mundo (2015)
  •  Un nou album, anul acesta

Evenimente viitoare:

MARIZA – 17 februarie 2018, Sala Palatului

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...