Noutăţi

Marduk, Ragnarok și Infernal War ajung pe 5 mai la Brașov

Marduk, Ragnarok și Infernal War ajung pe 5 mai la Brașov într-un show exclusiv în România, la Kruhnen Musik Halle. Prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Despre Marduk nu au rămas multe de spus. Un nume sinonim cu esență muzicii black metal, controversat și totodată extrem de apreciat, suedezii activează încă din 1990. Conceptul muzical și liric Marduk a rămas fidel noncomformismului, această mașinărie suedeză activând de peste 25 de ani într-o sferă muzicală și conceptuală puternic legată de istorie, povești biblice și anti-creștinism, teme transpuse într-un univers muzical extrem.

Un alt nume cu vechime ce va urca pe scenă în cadrul acestui eveniment este grupul norvegian Ragnarok, activ încă din 1994 și debutand în 1995 cu albumul Nattferd (A Journey Into The Night). În Ragnarok a activat inclusiv Shagrath, solistul Dimmu Borgir, de această dată în postura de clăpar, înregistrând pentru albumul Arising Realm, lansat în 1997.

Invitați speciali sunt polonezii din Infernal War, un adevărat asalt sonic, apreciat constant pentru prestațiile live ireproșabile.

Biletele sunt disponibile local la Rockstadt, Kruhnen Musik Halle și online în rețeaua Iabilet.ro, la următoarele prețuri:

Primele 200 de bilete – 35 de lei (stoc epuizat)
Următoarele 300 de bilete – 45 de lei
Următoarele 250 de bilete – 55 de lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...