Noutăţi

Manufest 2016

killer_diller

A venit momentul ca şi România aibă un festival de rockabilly (rock & roll) şi pentru acest eveniment Timişoara va avea onoarea de a fi gazdă, mai exact clubul Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu nr. 9).
În zilele de 4-5 noiembrie 2016 clubul Manufactura se va transforma într-un spaţiu retro cu workshopuri dedicate genului, proiecţii filme, open rock & roll piano, speakers, concerte, şi afterparty, dorind ofere publicului atmosfera şi spiritul de festival rock & roll.
Abonamentele în valoare de 30 de lei pot fi achiziţionate la Manufactura începând cu data de 24 Octombrie 2016. Biletul pentru o zi de festival va costa 20 de lei şi se pot cumpăra la intrare în ziua evenimentului. Copii până la vârsta de 14 ani vor avea intrarea liberă, având obligaţia de a fi însoţiţi de un adult.
FB event: https://www.facebook.com/events/580060925513171/
Primul nume confirmat la festival sunt maghiarii de la Killer Diller Combo.
Iată cum se descriu aceştia:
Suntem Killer Diller Combo, o trupă de 6 oameni din Ungaria, iubitori ai muzicii americane din anii `40, `50, în special rockabilly, rhythm’n’blues, blues şi boogie-woogie swing.
Trupa noastră e une din trupela importante de pe scena rockabilly din Ungaria, cântând regular în cel mai cunoscut bar de rock`n`roll din Ungaria, „The Amigo” dar şi alte cluburi de „rock on”. De asemenea, participăm şi la festivaluri din Ungaria şi Europa.
Spectacolul colorat este umplut de ritmuri autentice de pian boogie-woogie, şi note de trompetă. În componenţă mai avem un chitarist cu ritmuri nebune, contrabas şi baterist jazzy. Nu în ultimul rând, o cântăreaţă foxy, cu o voce blues de neuitat.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!