Noutăţi

Me And That Man a lansat o nouă piesă

Noua formație a lui Nergal, Me And That Man, a lansat astăzi o nouă piesă. Data apariției nu este o coincidență, titlul Ain’t Much Loving potrivindu-se cu părerea artistului polonez despre ziua Sfântului Valentin, însă clipul este surprinzător prin cât de cuminte este.

Me And That Man este o trupă poloneză fondată de solistul Behemoth alături de John Porter, un muzician cu dublă cetățenie, poloneză și britanică. Proiectul poate fi considerat ca aparținând stilului southern Gothic, și se remarcă prin compozițiile sobre și întunecate pentru care Nergal a ajuns cunoscut.  Acesta a declarat că Me And That Man nu intenționează să transforme fanii country în fani Behemoth și nici invers, însă crede că aceștia ar putea fi tentați să descopere oricare din cele două lumi muzicale și că muzica a fost compusă într-un mod care i s-a părut natural și firesc, oferindu-i ocazia de a-și explora o altă latură artistică.

Ain’t Much Loving este al doilea single preluat de pe albumul Songs of Love and Death, programat să apară pe 24 martie via Cooking Vinyl. Primul, My Church Is Black, a apărut acum o lună și a fost însoțit de un videoclip.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!